Πώς να βολτάρεις σε 4 απλά βήματα

01

Διαλέγεις τη βόλτα στην οποία θέλεις να συμμετάσχεις.

02

Δηλώνεις συμμετοχή αγοράζοντας ηλεκτρονικά το εισιτήριό σου.

03

Λαμβάνεις στο email σου όλες τις πληροφορίες για την ώρα και το σημείο συνάντησης.

04

​Έρχεσαι στη σωστή ώρα και μέρος.
Καλές βόλτες!

Σημαντικές πληροφορίες

Η συμμετοχή σου επιβεβαιώνεται μόνο με την αγορά ηλεκτρονικού εισιτηρίου τουλάχιστον μια (1) ημέρα πριν από τη βόλτα μας.

Μπορείς να πληρώσεις με πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή και με τραπεζική κατάθεση. Σε αυτήν την περίπτωση, χρειάζεται να μας στείλεις μέσω email (στο hello@wesayathens.gr) το αποδεικτικό πληρωμής μαζί με το όνομα (ή τα ονόματα) των συμμετεχόντων, τουλάχιστον μια (1) ημέρα πριν τη βόλτα μας.

Για να πραγματοποιηθεί μια βόλτα υπάρχει ένας ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων που θα πρέπει να συμπληρωθεί. Σε αντίθετη περίπτωση, η βόλτα αναβάλλεται.

Mας αρέσει να είμαστε συνεπείς! Για τον λόγο αυτό, όλες οι βόλτες μας θα ξεκινούν ακριβώς την προκαθορισμένη ώρα, χωρίς καθυστερήσεις. Φροντίζουμε να είμαστε στο σημείο συνάντησης δέκα (10) λεπτά πριν από την έναρξη της βόλτας μας.

Σε περίπτωση κάποιας αλλαγής ή ακύρωσης μιας βόλτας, θα ειδοποιηθείς έγκαιρα μέσω email και SMS από την ομάδα μας.  

Μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τους όρους συμμετοχής εδώ.

​Κάνουμε βόλτες, μένουμε ασφαλείς

Για να διασφαλίσουμε πως όλες οι βόλτες μας είναι απόλυτα εναρμονισμένες με τις οδηγίες των ειδικών σχετικά με την αποφυγή μετάδοσης του Covid-19, έχουμε εξασφαλίσει ότι:

  • Θα παρέχεται εντελώς δωρεάν η δυνατότητα σε κάθε συμμετέχοντα να χρησιμοποιεί ειδική εφαρμογή στο κινητό του που θα του επιτρέπει να ακούει τον ξεναγό στα ακουστικά του καθαρά και με ασφάλεια. ​Επιπλέον, η εφαρμογή δεν θα απαιτεί χρήση δεδομένων ή mobile internet από το κινητό του κάθε χρήστη.

  • ​Όλες μας οι βόλτες διοργανώνονται για μικρές ομάδες, ώστε να αποφεύγουμε τον συνωστισμό και να χαιρόμαστε την εμπειρία χωρίς παρεμβολές και πολυκοσμία.